Betonvloer laten leggen in Antwerpen

Bent u op zoek naar een duurzame en esthetisch aantrekkelijke betonvloer voor uw woning of bedrijfsruimte in Antwerpen? Betonvloeren Remco is uw specialist in het plaatsen van kwalitatieve betonvloeren. Met onze jarenlange ervaring en expertise garanderen wij u een vloer die niet alleen prachtig is, maar ook lang meegaat. Dankzij de deskundigheid van ons team geniet u van een prachtige, naadloze betonvloer die perfect aansluit bij uw wensen en de stijl van uw ruimte.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?
Neem contact op
Stuur ons een mail
Betonvloeren Betonvloeren

Ontdek de kenmerken van een betonvloer

Betonvloeren krijgen een glad en effen uitzicht doordat ze machinaal en handmatig bewerkt worden. Deze noemen we ook gepolierde betonvloeren. Deze vloeren kunnen uitgevoerd worden in diverse kleuren, waardoor er altijd een afwerking is die past bij uw smaak. Dankzij de veelzijdigheid en duurzaamheid van het materiaal, biedt een betonvloer een perfecte ondergrond voor zowel woningen als commerciƫle ruimtes.

Onze werkwijze voor uw betonvloer

Wanneer je een betonvloer wil laten leggen moet je er zeker van zijn dat de ondergrond stabiel is met zo min mogelijk niveauverschillen. Bij het storten van de betonvloer komt het beton rechtstreeks uit de mixer. Indien het niet vanuit de mixer kan, wordt de beton tot op de plaats gepompt door middel van een betonpomp. De nivellering van het beton wordt manueel gedaan met behulp van lasertoestellen. Het beton wordt dan volledig geƫgaliseerd door middel van een lat of een trilbalk. Het is ook mogelijk om de lasertoestellen in een bepaalde helling te zetten voor een optimale afwatering. Het polieren begint enkele uren na het storten en wordt in verschillende fases uitgevoerd voor een perfecte afwerking.

De voordelen van een betonvloer

Waarom is een betonvloer nu voordelig?

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Hoge levensduur
  • Relatief goedkoop
  • Snelle plaatsing
  • Geen nood aan een onderlaag
  • Zo goed als stofvrij
  • Verschillende mogelijkheden

Vraag uw offerte aan

Wenst u meer informatie over het laten leggen van een betonvloer door ons, een echte expert in beton? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten voor uw specifieke project in Antwerpen? Contacteer ons telefonisch via 0032 (0)472 80 77 40 of via [email protected] en ontvang een gratis en vrijblijvende prijsofferte. Ons team staat klaar om u te adviseren en samen met u te kijken naar de beste oplossing voor uw ruimte. Laat u overtuigen door de kwaliteit en uitgebreide service van Betonvloeren Remco en zet vandaag nog de stap naar uw nieuwe, prachtige betonvloer.